Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

''Søk da først Guds rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg!'' Matt 6:33

.

Sommerstevne 2019 på Mjølløst gård

5 til 14 juli 2019 var det møter hver dag kl 11.00 og 19.00 på Mjølløst gård.

Det ble en fantastisk sommerkonferanse, 10 dager med herlig forkynnelse, lovprisning og fellesskap! Vi ønsker at stevne skal være en plass hvor vi kan komme sammen fra de ulike fellesskap vi vanligvis tilhører. Gud bruker relasjoner og fellesskap til å lege og gjenopprette Sitt folk, og vi er overbevist om at Gud kaller oss til å leve et rikere liv sammen med andre mennesker hvor vi kan bli formet og slipt, ikke leve i isolasjon. Vi er kjempe takknemlige for hver eneste en som kom på besøk, og for alle frivillige. Vi er ydmyke og takknemlige innfor Gud for det verket Han gjør i oss og i arbeidet, og for Hans nærvær som vi er så dypt avhengige av. Vår bønn er at Gud fyller oss og leder oss i alt vi gjør så vi kan fullføre det kallet Han har lagt på våre liv og i arbeidet. Han er en god Far, og Han ønsker å fylle hver og en av oss med Sin kjærlighet nåde og kraft. Bare i Han, og i Hans plan finner vi hvile, legedom og styrke til veien videre. Når verden raser omkring oss, kan vi løfte blikket på Jesus troens opphavsmann, og Hans fulllkomne verk på Golgata, og se oss selv slik som vi er i Han.

Årets talere på sommerstevne var Jan Dørum, Wilfred Aaberg, Randi Filtvedt Johansen, Sigurd Bylund, Daniel Nervik, Cecilie Nervik, Kjell Halltorp, Per og Sølvi Rønhovde, Birger Wroldsen, Stefan Salomonssen, Bjørn Thore Friberg, Trond Eriksen og Evangeliesenteret, Wiggo Skagestad og Jan Christian Helsvig. Vi gleder oss allerede til neste års stevne, da håper vi at vi er godt i gang med å isolere møtehallen! dette avhenger av økonomi, så vi er takknemlig for alle gaver. 

Gud velsigne dere alle sammen!

Sist oppdatert 18.09.2019 kl. 08:10

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn