Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

''Søk da først Guds rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg!'' Matt 6:33

.

Nyhetsbrev mai                                                                                                                                                          

Hei alle sammen.

 

Da begynner sommeren å nærme seg. Mai måned er en herlig måned med en blanding av vår og sommer. Når sol og varme kommer blir alt mye lettere og vi ser litt lysere på livet og dets utfordringer.

Vi har lagt bak oss noen hektiske uker både på Mjølløst gård og i Dronningensgate. På gården har vi hatt dugnad og markedsdag. Det er jo et enormt behov for oppussing og vedlikehold på Mjølløst gård. Men vi er godt i gang. Mye er gjort, og mye gjenstår.

Gården skal brukes til å hjelpe mennesker, og vi har tro for at Gud vil ordne med de midlene vi trenger slik at vi kan oppgradere standeren der det trengs. Ikke minst så trenger vi å oppgradere både bad og kjøkken.

Pr dags dato så bor det 9 stk på Mjølløst gård og vi ser hvordan Gud gjør under med mennesker. Gjenopprettelse for hele mennesket, både ånd, sjel og legemet. Det er spennende ting vi er med på.

 

Markedsdagen ble en stor suksess med mange besøkende, godt salg og godt fellesskap. På sånne dager, hvor vi får besøk av mange mennesker som ellers ikke er en del av vårt fellesskap, har vi store anledninger til å vise mennesker Jesus. Gjennom ord og gjerninger. Og det tror jeg vi lykkes godt med. Takk til alle som var med og bidro.

 

I Dronningensgate holder vi fortsatt på med Bruktbutikk og klargjøring av Cornerstone Cafe. Det gjøres en fantastisk innsats for å få dette i mål, slik at vi kan åpne kafeen før sommertrafikken begynner.

Dette koster imidlertid en god del penger, både elektriker og rørlegger må inn for å få på plass det som trengs. Men det er ofte sånn at det koster litt mer en vi beregner, men sluttresultatet kommer til å bli veldig bra.

På Øvre Sal fortsetter møtene og DTS. Siste mandag med DTS blir mandag 28 mai. Torsdagsmøtene fortsetter ut i juni, vi har ikke bestemt oss for hvilken dag vi avslutter disse for sommeren.

Vi har en visjon om møter hele sommeren, men da trenger vi flere ressurser inn i arbeidet. Men dette tror vi blir en realitet en gang.

 

Som dere forstår så er vi avhengig av alle givere, dette arbeidet er et fellesløft, der vi sammen er med på å bygge. Alt for at mennesker skal møte Jesus.

Vi har tro på at det vi er med på skal få ringvirkninger i hele Norge. Ikke bare i Sandefjord. Derfor reiser vi også rundt andre plasser hvor vi blir invitert.

Ålesund, Brattvåg og Vatne er plasser som vi kjenner ligger veldig på våre hjerter. Vi skal også til Saron Sotra og Nytt liv Suldal.

 

Vår visjon er at nye vitner skal bli reist opp, at evangeliets kraft skal møte Norge som nasjon. Gjennom fokus på disippelgjøring vil Gud reise opp nye apostler, profeter, evangelister, hyrder og lærere.

Og mennesker vil få gjenopprettelse, bli utrustet til tjeneste, og bli disipler.

Dette tror vi på.

Jesus ut til folket.

 

Takk til alle dere som gir inn midler i dette arbeidet, hver krone skal gå med tanke på oppdraget vi har fått, og alt vi gjør skal bli målt opp mot dette.

Gå ut i all verden og gjør disipler….døp dem, og lær dem….

 

Sigurd

Sist oppdatert 13.09.2019 kl. 17:45

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn