Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

''Søk da først Guds rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg!'' Matt 6:33

.

Nyhetsbrev juni 

 

                                                                                                                                                                              30.05.2018

Hei alle sammen.

Sommeren har kommet! Det kjenner vi vel alle sammen. En herlig tid, lange og varme kvelder er vel noe vi har lengtet etter alle sammen. 

Og det er en flott tid til å spre evangeliet, til å leve kristuslivet ute blant mennesker. La oss benytte tiden godt.

Mye har skjedd siden sist, det viktigste og gledeligste er vel at Cecilie og Daniel giftet seg 26. Mai. Et fantastisk bryllup som ble velsignet med strålende vær, glade mennesker, mye god mat, og sist men ikke minst, to herlige mennesker som ga hverandre sitt ja. 

 

Vi har også besøkt Bergen siden sist, nærmere bestemt Saron Sotra. Der reiste undertegnede sammen med Joachim og Lars. Vi hadde møter hele pinsen med fokus på disippelskap. Og møtene var veldig godt besøkt. Takknemlig for gode venner på Sotra.  Gud bygger sin menighet.

 

I Ålesund er det mye spennende som skjer. Bibelskolen som er hver fredag er veldig godt besøkt. Mange mennesker har blitt berørt av gud, og gjennom nattkafeen har vi nådd mange mennesker med evangeliet. Vi tror på en ny tid for Norge. En ny åndsutgytelse som vil berøre denne nasjonen på dypet. Det er det vi drømmer om, og som vi ber om.

 

I Sandefjord, Ålesund, Brattvåg, Sotra, ja over hele landet. Og dette vil skje når lemmene i guds menighet begynner å reise seg og finne sin plass. 

Når vi alle klarer å fokusere på Jesus, rense våre egne hjerter, ta våre egne liv på alvor, begynner å leve kristuslivet, da vil vekkelsen bryte igjennom.

 

I år er første gang vi skal arrangere sommerstevne på Mjølløst gård. Så dette blir veldig spennende. Vi får besøk av mange flotte forkynnere, som lever kristuslivet i hverdagen, og som har mye å gi oss. Det blir også bønn og lovsang hver dag. Vår bønn er at dette stevnet skal være med på å utruste den enkelte til tjeneste. Vi ønsker forkynnere som utfordrer oss slik at vi kan ta nye skritt i vår vandring med Jesus.

Programmet følger med som vedlegg.

 

Vi er takknemlig for alle som er med og støtter, både gjennom bønn og økonomiske gaver. Det er helt avgjørende for oss for at vi skal klare våre forpliktelser.

Og alt vi gjør, og bruker penger på er med sikte på å vinne sjeler for Jesus, og å gjøre disipler. Alt måles mot dette oppdraget.

Vi har hatt mange store utgifter denne våren, store investeringer både på Mjølløst gård og i Dronningensgate. Så vi er veldig takknemlig for alle beløp som kommer inn.

Håper du har anledning til å gi en ekstra sommergave denne måneden. Vi har store behov. Og Guds rike skal spres ut i nasjonen Norge.

Gud velsigne dere alle sammen.

Mvh

Sigurd 

Sist oppdatert 13.09.2019 kl. 17:43

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn