Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

''Søk da først Guds rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg!'' Matt 6:33

.

MJØLLØST GÅRD

GJENOPPRETTELSE, UTRUSTNING OG DISIPPELSKAP

På grensen mellom Unneberg og Råstad ligger vår vakkert beliggende Mjølløst gård. Gården eies og drives av Troens Ord Sandefjord. 

På Mjølløst gård har vi en visjon om et bofellesskap hvor mennesker, uavhengig av bakgrunn, kan bo sammen for å bli gjenopprettet, utrustet og disippelgjort. Alle som bor på Mjølløst er engasjert i menighetsarbeidet, går på bibelskolen i Sandefjord og jobber frivillig i butikkene eller kafeen. Beboerne kommer hver dag sammen i bønn, lovsang og undervisning. Noen har en rusbakgrunn, noen kommer fra liv i depresjon, angst eller ensomhet, og noen ønsker bare å leve i et fellesskap hvor man på en unik måte har mulighet til å vokse i Herren Jesus Kristus. Felles for alle er veien fremover. Vi glemmer det som ligger bak og strekker oss etter det som ligger foran, Guds rike i oss og Hans plan for våre liv.

Vi tror på at å bli kjent med Gud, og fellesskapet med andre kristne, er det som skal til for å reise mennesker opp. Vi vet at omsorg, kjærlighet, tålmodighet, grensesetting og faste rammer er viktige elementer i prosessen med både å bli rusfri og frihet fra andre utfordringer i livet. Vi strekker oss etter apostlenes lære og ønsker å være et fellesskap som er kjent for å elske mennesker og hverandre!

Et hjerte, en sjel, et sinn, en hensikt og en akkord!

Søknadsskjema Mjølløst gård

Felter markert med * må fylles ut

Søknadsskjema Mjølløst gård

Personlige opplysninger

Nærmeste pårørende

Utdannelse og yrke

Menighetstilhørighet

Om oppholdet

Helse

Personlige opplysninger behandles konfidensielt

Vent 3 sekunder for å sende.

ØNSKER DU Å VÆRE MED Å STØTTE ARBEIDET PÅ MJØLLØST GÅRD ØKONOMISK, KAN DU GI TIL

KONTO NR. 3000.51.83703

VIPPS NR. 81683

KONTAKTINFO MJØLLØST GÅRD

post@troens-ord.no

Tlf.: 33 37 70 70

Sist oppdatert 02.10.2023 kl. 11:17

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn