Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

''Søk da først Guds rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt dette i tillegg!'' Matt 6:33

.

Nyhetsbrev septemberHei.

Sommeren er over og høsten nærmer seg raskt. I de fleste menigheter og forsamlinger er aktivitetene i full gang. Alle kirkene og menighetshusene i landet burde egentlig vært åpne hele sommeren, det er jo da det er mange mennesker ute. Så det er noe vi ønsker å jobbe mot i vårt arbeid. Åpent hele sommeren, nå mennesker med Guds kjærlighet, - de gode nyheter, som er evangeliet om Guds rike. I den forbindelse vil vår kafe, cafe Cornerstone, være et viktig verktøy fremover. Denne er under etablering. Åpner i løpet av høsten. Vi er også i gang med DTS (disippeltreningsskolen) hver mandag på Øvre Sal i Dronningensgate. Der blir det flott undervisning samt praksis i å gå ut på gata minst en gang pr mnd, gjerne flere. Våre faste torsdagsmøter på samme plass er også i gang. 

 

På Mjølløst gård hadde vi en fantastisk oppstartehelg for høsten siste helgen i august. Med markedsdag på lørdag. Mange folk og herlig forkynnelse som berørte mange mennesker. Takk til alle som stilte opp. Det er med stor forventning til gud vi ser frem til hva som skal skje på gården fremover.

 

Utover høsten og våren blir det besøk av mange flotte forkynnere, Inge Røysland, Birger Wroldsen, Kjetil Mørk, Trond Eriksen, Pernille Strand, Terje Berg, Kjell Haltorp, Annie Schaug for å nevne noen. Disse vil besøke oss på bibelskolen om mandag (DTS), så har du mulighet til å delta, vil vi anbefale deg å prioritere disse kveldene.

 

Vil også benytte anledningen til å takke alle dere som er med å gir et bidrag til dette arbeidet, dette er et arbeid som blir bygd opp av en fantastisk dugnadsånd og vilje til å gi. Både tid og penger.

Uten dere hadde ikke dette vært mulig. Men vi har tro på en tid med gjenopprettelse for Guds menighet. Slik at alle lemmene kommer i funksjon. Da kommer vekkelsen til å komme over Norge. En ny tid, med en åndsutgytelse som vi aldri før har opplevd i denne nasjonen. Dette er det vi jobber mot, og som vi har tro for. Og dette er det du er med på. På Mjølløst gård bor det mennesker som ønsker en ny kurs med livet. Vi har ingen støtte fra det offentlige. Men vi har tro for at Gud reiser opp økonomiske støttepartnere slik at arbeidet kan vokse og regningene bli betalt.

 

Ære Gud, elske mennesker, forkynne evangeliet og gjøre disipler – dette er vårt hovedfokus, og det går midlene til.

Minner tilslutt om Jesus egne ord i Matt 25, 40: «…..alt dere gjorde mot en av disse mine minste brødre, det gjorde dere mot meg.»

Tusen takk for alle bidrag og Gud velsigne dere alle sammen.

Med vennlig hilsen Sigurd

 

Cornerstone Cafe er under oppbygging og vi gleder oss til åpning høsten 2018. Åpningsdagen blir annonsert på Mjølløst sin Facebook side og nettside, samt på Cafe Cornerstone Sandefjord på Instagram. Kafeen skal dele lokale med Mjølløstbutikken, noe som gjør besøket enda mer spennende for kundene. Her er alle mennesker velkomne uavhengig av tro og bakgrunn, men vi tror på kafeen som et verktøy fra Gud til å nå nye mennesker med evangeliet! Vi ønsker at Den Hellige Ånd skal få frihet til å berøre mennesker på ulike måter, gjennom gode samtaler, bønn, vitnesbyrd og Guds nærvær. For der hvor Den Hellige Ånd er, der kan Gud virke med legedom, frihet og evangeliets kraft til frelse! Vi legger kafeen i Herrens hender og ber om at Hans vilje virker frem. Når vi tar skrittet ut i det Han kaller oss til, tror vi på Hans stadfestelse av Ordet. All ære til Gud!

 

Gud velsigne dere, og velkommen til kafeen.

Med vennlig hilsen Cecilie

Sist oppdatert 13.09.2019 kl. 17:43

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn